Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezdjük

2008.07.27

Go►    ®►

Mostanában többször olvasgattam Kozsdi gondolatait, de nem ezzel kezdődött, hanem 

Ezzel:Egy Kristálykoponya (muzeumban!?)                                 

 

 

 

 

És hozzá kapcsoltam ezt:A Lélek interfészeivel (0.072 gramm)

 

Nem tudom még, hogy közvetlen, vagy közvetett kapcsolat. Én úgy érzen Si02 is csabdába tudja ejteni.

 

 

 

2008-08-12
 --- Látok egy Kristálykoponyát, amelyik több kisebb kővel (valószinű koponyák azok is) együtt működésben, rendszerben itt helyezkednek el az országunkban és egy mértani alakzatot írnak le. Még pontosítanom kell, de talán egy ötszöget, középen pedig a fő koponya a hatodik. (Ezt még pontosítanom kell). Mivel nem csak egy pillanatra látom, azt mondhatom, hogy ezek a ketyerék állandó jelet adnak, állandóan működnek, vagyis már működésben lévő kristálykoponya háló irányítást érzékelek, látok a Kárpát-medence felett. Hogy ez mit jelent, vagy ennek mi a következménye arról most nem gondolkodtam, de ezt a hírt érdemes tudnotok. Ha másért nem azért, mert valamennyiünk tudatalattiját "kő" erősen stimulálja, ingerli az a frekvencia amin ők maguk közt kommunikálnak... (folyt. köv.)
-- PONTOSÍTÁS: Fő koponya, két altestületi és testületi-társ, valamint 5 további, amelyből egy még nem "él". Kört alkotnak de még nem ér össze, mert kapocs a még alvó koponya lesz, és akkor összeadódik az összes gyűrűben lévő fej ereje. Tehát 1 belső és 7 külső koponyát érzékelek, amelyből egy nem fut jelenleg. Alszik. Ami infót látok róluk, az az, hogy a kör összekötése várhatóan a jövő hét elején, közepén végbe megy és az lök egy komolyat "a mindenkin" (akinek szelleme érez vagy lát már vmit is). Ez felpörgetheti a cselekvéseinket. De már most is érezhető.
Azt gondolom a hétvégi írtó nagy vihar a kristálykoponyák beüzemeléséről szólt. És ahogy nézem valami elképesztő tudati hatalommal állunk szemben (ill. áll a mi oldalunkon). S mivel ezek akkor a mai Magyarországra vannak hangolva és kötve, kitalálhatjuk hogy munkájuk leginkább hol fogja éreztetni hatását. 
ANNAK AZ ÉJSZAKÁNAK A RETTENTŐ VIHAROS IDŐKÉPÉT A FÉNYKÉPEK KÖZÉ TETTEM (EGYÉB KATEGÓRIA)
--- Igy már értem, hogy miért volt helyes a földre tenni a Szent Koronát a Szikora János rendezte István királyban. Éreztem hogy helyes, de azt nem tudtam hogy miért? A válasz az lehet, hogy a Korona elvét, most ezek a koponyák vették fel és várhatóan képviselik is. Ne feledjük hogy a Magyar Korona ezer éve jogegyesítő korona volt (ujgur mágusok, kis-ázsiai beavatottak, római áldás, Gilgames vonal, stb. - ld. Domonkos érsek történetét a Fátyoln innen és túl c. könyvemben), vagyis bolygóirányítási jogkörrel bírt. S mivel a Hősök terén a lovasok bezárták a vezérek körét, (utalás a Vágtán elindult pár beavatottra - azóta derült erre fény...) így a programnak vége, és kell egy új. Ezt ebben a pillanatban nem a Szent Korona testesíti meg. Milyen érdekes, hogy első ízben nem a Koronára akarnak esküt tenni augusztusban. Hm. (Ne feledjük a mondást: megtörtént mert megtörténhetett avagy megtörténik, mert megtörténhet.) 
- A minap tanakodtunk ötvös barátommal azon mi lesz a Koronával, (azt tudtátok, hogy a Koronaőrség parancsnoka is ötvös ember?) de ezt még nem látni pontosan, azonban vannak tervek rá és semmiképpen sem megy ki a magyarság programjaiból, hiszen nemzeti jelkép, de e pillanatban úgy érzem a legerősebb (égi) jogi státusz a Koponya testületnél van, amely látható.

Subject: 2008.07.12

Amit ma éreztél, az már megindulhatott 6-8 hete.

 
 Akkor jött rám, hogy összerekjam Egedy-Kisfaludy
'elméleteket' a Koronával, Magyarsággal és a kristály,-aggyal,
 és....

 

Magyar osemlekezet:

elvben már tavaly okt. 13-án is mikor a koponyakonferencia volt a budai várban.

De akár korább is. Szoval kihez mikor ér el, de elfogadom hogy nem a héten indult. Ez is egy fázisa mondjuk az aktiválásuknak,

 

üdv

 2. Még mindig nem tiszta, hogy látásmódodban mik is ezek a koponyák, így nem érthető számomra, ahogy megfogalmaztad. Társadalmat képeznek... Ezek csak kvarckristályok - némelyik tisztább, némelyik jobban szennyezett.
- Társadalom. igen. De végrehajtók társadalma. Lelkük nincs, de tudatuk van, sőt ők maguk a tudat fenntartói. De nem elsődleges eredők, hanem közvetítők. Mivel a koponyákat mind hangolják születésükkor, így a hangoló személyiségét nagyban hordozzák. Vagyis személyiség jegyeket kapnak, emiatt lehet megszemélyesíteni őket, de a koponya nem bír lélekkel. Lélekhez vagy lelkekhez kapcsolódik. Továbbá mivel minden koponya kapcsolódni tud egymással, ezek egymással hálózatban vannak mint az internet. Maga a wikipedia ötlete is - SZERINTEM - egy koponyától ered, hiszen a wiki programozás elve pont olyan ahogyan a koponyákban lehet adatokat feltárni. De ma már tudott hogy a wiki-t is cenzúrázza vki, aki nem szeret olyan infókat magára tenni, amik esetleg igazak és neki nem tetszik..


  Szerintem a legnagyobb információtároló a Lélek!!!!!
Az, hogy csabdába zárja lehet, hogy nem jó ebben a formában.
A léleknek (olyan sűrű) nem akadály az anyagon 'átrepülni'.
A szilicium és a szén nagyon közeli, hasonló atom.
Rengeteg hegyikristály van. Valami különlegesnek kell lenni azokban amiket kicsiszoltak(tatak).

 

A Szilícium kristályokat nagyon sok területen használjuk, a számítógéptől a mobile lefon hangszóróján át az öngyújtóig. Egedyt a piroelektromossága érdekelte. Egy kísérletében a kristály összetörte a satut amibe befogta! (Aztán szokása szerint hallgat róla.)

 2008. 08. 10. 03:42A TŰZ időkigyó és alatta a VÍZ a multtervedésével
(lehet, hogy még a szöget
is megmutatja.ábra.

VÍZ és TŰZ
Ősi áprázolása.

Egedy Phutagoras a 'tudomány számára nem fontos' feljegyzéseit, rajzait tanulmányozta....

 

 

 

 

 

Kisfaludy:

Ezt azért csináltam meg, mert a szíriuszi hun rokonainktól kapott arvisúra lemezek egyikén (lásd a lenti képen a bal alsó kockát) a fotinó szerkezetéről súgtak valami érdekeset. Hogy mit, nos erre kellene rájönnünk. Ha valaki megtalálta a megoldást kérjük írjon az Eseményhorizontnak!

 Kép

 

 

 

 

Kép 

 

Ezt meg Én találtan az Avar motívumok között:

 

 

 

 

 

 

A Víz Ég! 

(Nekem 'valamiért' fenntartásaim vannak, de Tamás azt írta, hogy "nem feltétlenül Magyar nyelvű" akik 'kiemelkednek'.)

A Kicserélt Emberiség (?!??)


 

Számtai Lajos a pörzsölőben: Karácsony-Kerecsen

(Először reklám -azt kapcsold le!!)

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kép A Világtojásban születő Fény (Napisten) 2008. 09. 01. 09:28

Tűz és Víz
által létrejött
Világtojás.

 22h
Ahogy nézegettem, valójában a Világtojás egyben van, és keletkezése pillanatátó 'fúvódik' mint a léggömb. Először gyorsan, aztán egyre lasabban nő.

 2008.09.04:17h
Nem hagy nyugodni ez a kép (az Angyalforrásból való). Egyszerre jó is, meg nem is. A Világtojás eltörik és révbe érsz a zuhatag elött (ki tudja kinek a csónakjában) az árral.
 Ez a kép dezinformáció az 'ősemlékezetről' !!! 
Felejtsd el a őseid multemlékeit... Sogródj a (mai) árral, felejtsd el a multad táplálta Énedet... Sodródj az (mostani, nag globális tó táplálta) árral... És révbe érsz a szakadék elött ... És felkel a új nap.. És eloszlanak a felhők a fejed felett...

A nénydimenziós tér háromdimenziós 'árnyéka'.

Kép

 

Az un.'Fényemberek' négydimenziós lények!

http://angyalforras.hu/osi-civilizaciok/26-000-eves-ciklus-attekintese -ben.

Fénylények:
Valahogy nem stimmel -fordítási hiba is lehet.
A fény önmagában nincs, nemhogy lénnyé válna.
A fény összerendezett fotinóegyütes ami a szemünkbe érkezik.
A fotínó maga is tér, az energia (nem erő) második válfaja.
Az energia a térben keletkezett tér szimetriarobbanása során egy kocka szimetriával jellemezhető alakzatban stabilizálódott változat. Ezt nevezzük fénynek, ezt érzékeljük.

 


  A dávidcsillag a tér-hipertér kétdimenziós árnyéka.

 


  Az arvisura jelképe és a tér-hipertér közötti informásió áramlás. (ha ráviszed a kurzort - sajnos a hátsó képet nem tudom forgatni)

'Áttőrés' a boszniai piramisok elismertetésében! 2008.09.09. (sajnos a riport még nem érhető el)» »

Háromezer évvel ezelőtt vallási szertartások zajlottak a bolíviai Titicaca-tó partján, ahol egymástól kétórányi járásra aprócska szentélyek sorakoztak. »
Olyan kőszobrokat alkottak, amelyek egyik fele férfit, a másik pedig nőt ábrázolt !!!

  Cern
Rita-Bájos,Fel-Le,Alsó-Felső...Király!    "Kvark"

Az első c-kvark tartalmú bariont 1974-ben ezen buborékkamra felvételen fedezték fel. Mivel gyorsan bomlik, nem magát a részecskét láthatjuk, hanem a belőle keletkező részecskék impulzusaiból következtethetünk a lértejöttére. Jelenleg ezt Σc++-nak hívjuk.

 

 

Az Én CERN-em(aurora polaris)
Kép
Látványos fényjelenség, melyet a Föld mágneses terébe bekerült, és a felső légkörrel kölcsönhatásba lépő napszél okoz. Másképpen sarkifénynek is hívják.

 

 

 

 

 A GÖMBVILLÁM -->az egy 4 dimenziós 'tömlő' 3 dimenzióban csak két gömböt léthatunk belöle. (A megfigyelő csk egyet lát, a másik ki tudja hol van.) Anyagot visz el, vagy hoz.(Egedy)

Tachion -az 'eleje' gyorsabb mint a mutterjedése (fénysebesség)

2008. 09. 16. 21:19

ÁLOMARCU LÁNY

 

A csodák valósága

A csakra szanszkrit eredetű szó, kereket jelent.

"Oppert 1879-ben adta a dél-mezopotámiai turanoid (a magyar népcsaládhoz tartozó) magas kultúrájú népnek a sumír nevet. Azelőtt ugyanis az indoeurópai anyanyelvű tudósok egyértelműen turáni eredetűnek tartották mind a káldeus, mind a baktriai (újabban: elámi) kultúrát. Oppert a sumír nevet a tibeti mitológiából szedte elő, vagyis mesterségesen oda nem illő nevet ragasztott a magyar népcsaládhoz tartozás jelentésével már feltöltődött, ragozó nyelvet beszélő káldeus népre. A névváltás egyetlen indokául a trianoni diktátum tudományos előkészítése szolgálhatott."

 

 

 

Dimenziószál:
A részecskefraktálok nemtér-nemidőn át vezető rogalmas kapcsolata.
(fluidszálnak is hívják ;fluid=cspfolyós,folyékona). Ez A hatodik erő. A végtelenül gyors fizikai jelenségeknél fedezték fel a XX. század közepén. A végtelen sebességű, korlátlan távolságú információátvitel (én: számunkra) lehetőségét hordja magában. A hiperterekben (én:lásd fent a 'dávidcsillad alsó részét',ill iformációáramlás) és a nemtér-nemidőben is műlödik.( én ha a zengés szót használom erre is gondolok)

 

Kép

A kristálykoponyák titka

 

Oliver Shanti & Friends: Shaman

Music by Oliver Shanti: Shaman ...

Gayatri Mantra

 

 

 

Bud(h)a

 

Kép

 

Ez nem filozófia, ez menekülés:

 

 


 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Beszélgetnek

(Sólyomfióka, 2008.10.10 10:07)

A kristálykopnyák alatt hallatszó ének , Oliver Shanti , Shaman című dala . Ha tudod szerezd meg , nekem meg vannak a számai , de nem tudom , hogy kűldhetném el neked.Fantasztikusak . Főleg extázishoz .

Beszélgetnek

(Sólyomfióka, 2008.10.10 09:56)

Örömmel látom ,hogy megtáltosodtál , még sohasem írtál ilyen sokat egy szusszra .

Kristálykoponyák

(Beszélget, 2008.10.10 09:34)

Utazzunk együtt belső világunkba a Kristálykoponyák és Táltosdobok rezgéseivel, Sue Kitts és Fehér Holló segítségével

Dél- Amerikai Sámánok a Kristálykoponyákat gyógyító szertartásaikhoz használták. Gyógyfűveket égettek miközben a törzs ének és dob ritmusára táncolt, a Sámán a Kristálykoponya segítségével révült, hogy megkeresse a betegség helyét és azt onnan elvigye majd elégesse. Ugy tartották a hang és ritmus egyfajta imának felel meg, melynek energiái gyógyító hatásuak ezt a Kristálykoponya rezgésével erősíteni lehet.

Egyes benszülött törzsek, még napjainkba is használják a belső utazáshoz a Kristálykoponyák magas szintű rezgéseit , melyet az ősi dobok hangja emel. Szívünk dobbanása, dobok ritmusa eggyé válik Földanya lüktetésével és ezzel segít bennünket mélyebb belső megtapasztalásra. Közben légzéssel harmónizálódnak csakráink, és a Kristálykoponyák üzenetét tisztábban érzékelhetjük.

Titok

(Sólyomfióka, 2008.10.10 07:06)

Kicsit furcsának találom Zsian lapján megjelenő "Kingák" és " Anna" mejelenőket .Ti nem ?

Újdelhi

(Sólyomfióka, 2008.10.09 20:00)

Hasi panaszokkal ismét korházba szállitották a Dalai Lámát, lehet , hogy pénteken megkell operálni , közölte egy neve elhallgatását kérő orvos , de a hivatalos szóvívője azt közölte az újságírókkal , csak rutinvizsgálat . ( már augusztusban is az volt).Küldjünk neki Szeretetenergiát .

Kingának

(Sólyomfióka, 2008.10.09 17:58)

Semmi baj , azért betudtalak azonosítani.

Beszélgetnek

(Sólyomfióka, 2008.10.09 17:56)

Ez a cím segít egy kicsit a tájékozódásban, bár van amit egy kicsit furcsának találok , erről írtam már neked : http://www.erichufschmid.net/Magyar-documents.html

Igaz

(Kinga, 2008.10.09 17:48)

Bocs, most vettem észre, hogy elírtam, lendületben voltam :-)

Igaznak

(Sólyomfióka, 2008.10.09 17:07)

Helló Igaz , ki vagy ? Szeretettel üdvözlünk itt az Igazak oldalán.

Igazság

(Igaz, 2008.10.09 16:52)

Teljesen igazad van.
Elmondtam hogy a kérdés és a válasz is igaz volt.
Nem ellened írtam.
Ostor is tudja az igazat.

Örülök, hogy nincs vita
Nézd meg, melyikünk írta először az igazságot nagy betűvel, mellé írva, ami : "ezen felül van"
Mi mind a hárman egyet beszélünk.
Az igazságot sokan nem szeretik hallani, pedig elkerülhetetlen, hogy egyszer ki legyen Mondva.
Enélkül nem lesz megoldás. De nem elég kimondani és itt merül fel egy csomó kérdés

Igazság

(Sólyomfióka, 2008.10.09 16:00)

Amiről Ostor ír az a KOZMIKUS TÖRVÉNY -tárba tartozó IGAZSÁG .Ez felül áll emberen , valláson , világi hatalmak álltal hozott törvényeken , mindent-mindent felül ír . Ezt vagy tudod , vagy nem , tanulni nem lehet, ezt belülről kell érezni.Itt nem lehet sajnálkozni , szeméremből elhallgatni, másokra tekintettel lenni, az Igazság nem megvásárolható ,az IGAZSÁG VAN akár tetszik vagy akár nem .Sokszor akár fájdalmas is lehet .Ha ezt nem tartjuk szem elött csak a saját kis nyomorúlt igazságainkat , vagy másokét szajkózzuk.

Mit kérsz ?

(Sólyomfióka, 2008.10.09 15:48)

Kifejtenéd bővebben az álláspontodat , kérlek . Nem igazán értem milyen provokációról irsz , egyáltalán , kinek szántad ezt a bejegyzésedet . Mert ha nekem , sajnos ki kell , hogy józanítsalak , ez nem provokáció , ezek , bármilyen sajnálatos a mi szempontunkból , ezek a Tények .A felelőség szerintem abból is áll ha nem folytjuk vízbe az igazságot .Semmi olyat nem írtam amit nekem kellene szégyelni .De azt szégyelném ha az igazságot elhallgatnám .De lehez , hogy nem nekem szólt? majd megírod

Kérem

(Kinga, 2008.10.09 14:58)

Kérem nem provokáltatni különösebben a másik felet.

A kérdés és a válasz is jó és igaz.
Óvatosan azzal az egyensúllyal, mert sokan vagyunk és az érem két oldalát még kevesen szemlélik felülről.
Ebben a folyamatban, aki tudja, hogy van egy ilyen szemlélődési lehetősége is, felelősége van!
Köszönöm.

Világ urai

(Sólyomfióka, 2008.10.09 12:10)

Jelen pillanatban a Világ urai , bár most meglehetősen inog a trónjuk. Na , ezeket kellene , most a mi szintünkre emelni , ahhoz , hogy REND , BÉKE és SZERETET uralkodjon ismét a Földön . Ez az a felemelés amiben én nem hiszek , mert mikor még Szakrális Királyaink voltak , ez akkor sem sikerült , pedig dolgoztak rajta rendesen .

Kazár bűnözők

(Sólyomfióka, 2008.10.09 12:04)

Ha írsz Zsian lapján Ostornak, elmondja neked kik a Kazárok . Kegyetlen , embertelen népcsoport a Sötét Erők (oldal) szolgálói , de lehet ,hogy létrehozói .

Kazárok

(Sólyomfióka, 2008.10.09 11:57)

Igen köszi , olvastam róluk , ők , azok , kiknek vezetői látszólag a zsidó vallást felvették. De csak látszólag .

Kazárok

(Beszélget, 2008.10.09 11:46)

-hegyesebben kozárok is, ősrégi nép (Egykor a Káspi-tó vidékén és a Volga alsó folyása környékén élőt) a keleti turkok csoportjából, melynek neve a persa nyelvből származtatva «futót», «szaladót» jelent.
Három törzsük kabarok néven csatlakozott a honfoglaló magyarokhoz....

NAGY BETŰK

(Sólyomfióka, 2008.10.09 10:24)

Bocsi elfelejtettem a kezdő betű után váltani .( de talán így is jó)

Az Igazság

(Sólyomfióka, 2008.10.09 10:22)

Igen , én is úgy gondolom , hogy : a cél soha nem szentesíti az eszközt .Az I GAZSÁGÉRT , CSAK TISZTA SZIVVEL-LÉLEKKEL-ESZKÖZZEL LEHET HARCOLNI.

Igazság

(Beszélget, 2008.10.09 10:22)

Mátyás az igazságos -nem véletlen, hogy máig szájhagyomány.
(Olvastam, hogy a Szlovéneknél is sok Mátyás történetet mesélnek)


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11

Következő »